top of page
18216483_1225813587517779_7367461808043672931_o.jpg

Hoe werkt inschrijven?

Wij fokken op gezondheid en karakter. De kleur en het geslacht is daarbij ondergeschikt. Belangrijk om te weten is dat bij dit ras er geen verschil zit in karakter tussen een teefje en een reutje. Het is essentieel dat er altijd iemand thuis is voor deze honden, omdat ze niet graag te lang alleen zijn. Ze kunnen weliswaar kort alleen thuis blijven, maar ze moeten niet regelmatig meerdere dagdelen per week alleen gelaten worden. Voor mensen met drukke banen vinden wij dit ras niet geschikt.

Kennismaken

Mocht er na het zien van de website onze honden en kennis te hebben genomen van onze werkwijze interesse zijn voor een pup. Dan zouden wij graag eerst het één en ander van je willen weten. Na het doorgeven van je gegevens nemen wij contact met je op. En kan er een afspraak gemaakt worden om kennis te maken. 

2

Inschrijven

Na de kennismaking en als daarbij een klik is van beide kanten kunt u zich inschrijven voor het nestje. Wij vragen hierbij een aanbetaling. Dit word verrekend met het aankoopbedrag.  Bij sommige combinaties kunnen wij de kleur wel voorspellen bij anderen is het een verassing. Dit geld ook voor het geslacht het is altijd een verrassing hoeveel reutjes en teefjes er gaan komen. U mag altijd uw voorkeur kenbaar maken en wij proberen hier ook rekening mee te houden voor zover dat mogelijk is. De aanbetaling word niet retour betaald als uw voorkeur voor kleur of geslacht er niet bij is. U kunt dan doorschuiven naar het volgende nestje. 

3

Uitkiezen

De volgorde van inschrijving is belangrijk voor het aantal pups dat er geboren worden. U mag niet zelf uitkiezen bij ons wij vinden het ook heel belangrijk dat de pup bij u past. Wel mag u, u voorkeur kenbaar maken na de kennismaking met de pups.  Rond de 7 weken worden de pups toegekend aan de nieuwe baasjes. 

Mochten er pups geschikt zijn voor een opleiding tot hulp/therapiehond of geschikt zijn voor het fokprogramma van ons of voor een andere fokker dan word als dit bekend is doorgegeven om welke pup(s) dit gaat. 

4

Informatie over jou

-  Vanwaar de interesse voor dit ras?

-  Hoe ziet uw gezinssituatie eruit?

-  Hoe ziet u (en uw partner) werksituatie eruit?

-  Heeft u ervaring met honden? 

-  Wat verwacht u van uw hond?

-  Graag uitleg bij voorkeur teefje of reu waarom dit geslacht.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een pup? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie!

bottom of page